Ontdek ons aanbod voor de financiering van uw nieuwe VOERTUIG

We helpen u graag bij het kiezen van de slimste oplossing voor uw nieuwe wagen. Welke autolening past het best bij u? Hoe vindt u de juiste verzekering? U wilt geen onverwachte kosten voor onderhoud? En hoe voordelig is leasen voor u als particulier?

Ook voor zelfstandige ondernemers en bedrijven zijn een betrouwbaar voertuig en optimale mobiliteit van cruciaal belang. Daarom vertrouwen veel professionals op Stellantis Financial Services. Onze slimme en voordelige formules zijn perfect afgestemd op uw activiteit en specifieke noden.

Vind via onderstaand overzicht de oplossingen van Stellantis Financial Services die u gemoedsrust én financieel voordeel opleveren. Zowel voor particulier als professioneel gebruik.

Ontdek ons aanbod voor de financiering van uw nieuwe opel
Extra gemoedsrust dankzij onze verzekeringen

Extra gemoedsrust dankzij onze verzekeringen

PSA Finance biedt u een service van A tot Z. Ook voor de bescherming van uw nieuwe of tweedehands wagen én de inzittenden.

Met onze filiaal Stellantis Insurance kiest u uit een ruim aanbod verzekeringen.
Van de verplichte BA-verzekering met de nodige extra’s tot een volledige omniumformule die op uw situatie en wensen is afgestemd.

Ontdek ook ons uitgebreidere servicepakketen: schuldsaldoverzekering, financieel verlies verzekering of verlengde garantie voor tweedehands voertuig. .
Vraag uw verdeler om advies voor uw formule op maat.