Stellantis Financial Services Belux is een bedrijf in "joint-venture" tussen Stellantis Financial Services en Santander Consumer Finance SA.

Onze missie is het ondersteunen van het dealernetwerk en de klanten van het Stellantis netwerk in België en Luxemburg. Wij doen dit door het aanbieden van financieringen en bijkomende diensten om zo aan ieders behoeften te voldoen.

Door de bevoorrechte financieringsdochter van Stellantis  te zijn ondersteunen we niet minder dans 10 merken: Abarth, Alfa Roméo, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Maserati, Opel en Peugeot.

We streven dit doel na door twee statements te volgen:

  • Nauw samenwerken met de merken van de Stellantis-groep en het dealernetwerk om onze particuliere en professionele klanten innoverende oplossingen te kunnen aanbieden,

  • Een bijzondere aandacht schenken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij beschouwen ons als vaandeldrager van het merkimago en hebben de ambitie om deze kwaliteitsrelatie op te bouwen tot een lange termijnrelatie.

Door deze twee statements op te volgen kunnen wij met fierheid 100.000 klanten tevreden stellen.

ONS ENGAGEMENT

 


EXPERTISE

Als expert in autofinanciering sinds 1977 weet Stellantis Financial Services BeLux zijn klanten financieringsoplossingen aan te bieden die aangepast zijn aan het gebruik van hun voertuig.

 

TRANSPARANTIE

Stellantis Financial Services BeLux wordt gecontroleerd door certificeringsinstanties en zorgt voor transparantie in de kwaliteitsaanpak van zijn aanbod aan zijn klanten en zijn automobielnetwerk.

 

ONDERSTEUNING KLANTEN

 

CONCURRENTIEKRACHT