Uw 5 voordelen VAN PRivate Lease*

De formule waarmee u gecontroleerd op lange termijn huurt !

 

1. VASTE MAANDELIJKSE BETALINGEN ZONDER VERRASSINGEN, ALLES INBEGREPEN

Het eerste voordeel van Private lease is de voorspelbaarheid van de kosten. De maandelijkse betalingen zijn vast en betaalbaar, waardoor iedereen zijn budget beter kan beheren. Alle kosten zijn inbegrepen in het contract, zoals onderhoud, reparaties, verzekeringen, etc. Zo hoeven particulieren zich geen zorgen te maken over de onverwachte kosten van het bezit van een auto. Meestal is er geen eigen bijdrage vereist, waardoor u uw spaargeld kunt reserveren voor andere beleggingen.

2. REGELMATIG EEN NIEUWE AUTO

Met Private lease hebben particulieren de mogelijkheid om regelmatig van auto te wisselen. Aan het einde van het contract leveren ze de auto inderdaad in en kunnen ze een nieuwe meenemen. Zo geniet je regelmatig van een nieuwe auto, met alle nieuwste technologieën aan boord en de voordelen op het gebied van verbruik en CO2-uitstoot. Particulieren kunnen zo profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen zonder een groot bedrag te hoeven investeren.

3. PRIVATE LEASE = VEREENVOUDIGD BEHEER

Private lease vereenvoudigt het beheer van de auto. Alle kosten zijn namelijk inbegrepen in het contract, waardoor u niet meerdere verschillende contracten en grote instapkosten (wegenbelasting, verzekering, onderhoud, etc.) hoeft te beheren. Het enige dat u nog hoeft te doen, is de tank vullen. Daarnaast kunnen particulieren de opties kiezen die ze nodig hebben, zoals kilometerstand, contractduur, etc. Zo kunnen ze het contract aanpassen aan hun behoeften en hun gebruik van de wagen.

4. GEEN BEPERKINGEN QUA OVERNAME


Bij het kopen van een auto moet u nadenken over de uiteindelijke overname. Bij private lease hebben particulieren deze beperking niet, aangezien de auto eigendom blijft van de leasemaatschappij, die verantwoordelijk zal zijn voor de doorverkoop ervan. Aan het einde van het contract leveren particulieren de auto in en kunnen ze een nieuwe huuroptie kiezen. Zo vermijden ze de zorgen van wederverkoop, die lang en vervelend kan zijn.

5. LANGDURIGE BESPARING MET PRIVATE LEASE


Private leasing kan op lange termijn besparingen opleveren. Particulieren betalen alleen voor wat ze gebruiken. Zo kunnen ze een contract kiezen dat is aangepast aan hun gebruik van de auto, wat geld kan besparen in vergelijking met de aankoop van een nieuwe auto.

OPTIE COMFORT

VRIJHEID​ - ZEG uw contraCt OP of verander van wagen volgens uw noden**

* Private Lease & Private Lease Comfort zijn langetermijnverhuur zonder koopoptie, voorbehouden aan particulieren, voorstel gedaan door Stellantis Financial Services Belux S.A. (huurder), Bourgetlaan 20, 1130 Brussel, n° BCE 0417.159.386, tel . 02/3707711, FSMA-registratienummer 019653 A, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Bij Private Lease bestaat de mogelijkheid om het voertuig vooraf in te leveren volgens de voorwaarden voorzien in het contract. Niet inbegrepen in de maandelijkse huur: brandstof en verkeersboetes. Aan het einde van de periode vindt verrekening van kilometers plaats tegen de in het contract vermelde verrekenprijzen.

** Vanaf het einde van de 3e huurmaand kunt u het huurcontract op elk moment beëindigen en het voertuig inleveren, met inachtneming van een opzegtermijn van 2 maanden (u blijft aansprakelijk voor eventuele reparatiekosten en teveel gereden kilometers en een forfaitaire vergoeding gelijk aan één maand financiële huur).