Belangrijk bericht!

PSA Insurance Europe Limited en PSA Life Insurance Europe Limited onlangs hun naam hebben gewijzigd.

Indien u momenteel een verzekeringsdekking hebt bij één van de bovenstaande maatschappijen, houd er dan rekening mee dat:

  • PSA Life Insurance Europe Limited is omgedoopt tot Stellantis Life Insurance Europe Limited, registratienummer C 68966, en
  • PSA Insurance Europe Limited is omgedoopt tot Stellantis Insurance Europe Limited, registratienummer C 68963.

De maatschappelijke zetel van beide maatschappijen is gevestigd te: MIB House 53, Abate Rigord Street, Ta'Xbiex, Malta, en erkend wordt door de Malta Financial Services Authority (toezichthouder voor financiële diensten in Malta).


Wat betekent dit voor u?

Voor u verandert er niets. U hoeft verder niets te ondernemen. Uw verzekeringspolis blijft lopen zoals gepland.

Voor klachten met betrekking tot de verzekeringsmaatschappij kunt u contact opnemen met stellantis-complaints@stellantis.com en voor vragen of opmerkingen met betrekking tot gegevensbescherming kunt u contact opnemen met stellantisinsurance-privacy@stellantis.com.

Uw contactpersoon voor schadeclaims of contractuele zaken blijft de klantendienst van PSA Finance Belux, sinds kort omgedoopt tot Stellantis Financial Services Belux.

AUTO Verzekeringen

U overweegt binnenkort een nieuw voertuig van de Stellantis groep aan te schaffen, nieuw of gebruikt. Een beslissing die zeker weloverwogen is genomen. Nadat u het model, de opties en de kleur heeft gekozen, is het nodig dat u nadenkt over het correct verzekeren van uw nieuwe wagen. Met Stellantis Insurance weet u zeker dat u perfect verzekerd bent.

Stellantis Autoverzekering is er om u flexibiliteit en gemoedsrust te bieden in uw mobiliteitsbehoeften. Wij begrijpen hoe essentieel betaalbare dekking is. Onze premies zijn ontworpen om u aan te spreken en bieden uitgebreide bescherming zonder compromissen. Ontdek onze beschikbare pakketten:

Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA)

Ontdek meer

Onze drie Omnium-formules: Mini Omnium - Maxi Omnium - Luxury Omnium.

Elke formule heeft zijn specifieke kenmerken, maar omvat automatisch: Rechtsbescherming / Weg- en medische hulp.

Ontdek ze hier

 

Opel Verzekeringen
Credit Protection en Job Cover

SCHULDSALDOVERZEKERING

Bescherm wie u lief is, bescherm wat u lief is. Verzeker uw financiering met onze schuldsaldoverzekering.
Dat is de financiële zekerheid die Stellantis Insurance u biedt.

Meer info

 

 

FINANCIEEL VERLIES VERZEKERING

Onze financieel verlies verzekering is een verzekering die ook wel bekend staat als een GAP verzekering (Guaranteed Asset Protection). Het is een supplementaire dekking bij totaal verlies of diefstal die, afhankelijk van het gekozen dekkingsniveau, het tekort dekt tussen de schikking van de autoverzekering en het bedrag dat u oorspronkelijk voor uw voertuig betaalde, de kost om deze te vervangen of de uitstaand bedrag van de financiering.

Meer info

 

Extra Protection
Extended Warranty

VERLENGDE GARANTIE VOOR
TWEEDEHANDS VOERTUIG

Onze verlengde garantie geeft u de mogelijkheid om uw tweedehands te voorzien van een verlengde garantie bovenop de wettelijke garantie die uw dealer u reeds aanbiedt.

Meer info